Fotoreis lang weekend IJsland

Fotografen op Diamond Beach

IJsland is een bestemming die veel landschapsfotografen en natuurliefhebbers hoog op hun lijstje hebben staan. Geheel terecht, want het is een indrukwekkend land. Watervallen, gletsjers, vulkanen, lavavelden en ga zo maar door. Het wordt niet voor niets het land van vuur en ijs genoemd. 

De waterval Skogarfoss

Wil je dit landschap graag fotograferen en tegelijkertijd je fotografie skills naar een hoger niveau brengen? Ga dan mee op fotoreis lang weekend IJsland. Je vraagt je misschien af, is een weekend niet te kort? Maar dit is zeker de moeite waard. Natuurlijk zie je niet heel IJsland, maar dat zie je in een week ook niet. Er is zoveel te zien daar. Maar je ziet wel ontzettend veel in zo’n weekend. Je bent echt weg en in een andere wereld. Genieten met andere fotografen. Het is ook niet ver vliegen, zo’n 3 uur. De vliegtijden zijn ook gunstig waardoor we optimaal van het weekend kunnen profiteren. 

Noorderlicht IJsland

De reis is geschikt voor zowel beginners als gevorderde fotografen. Voor beginners is het wel raadzaam om kennis te hebben van het handmatig instellen van de camera. Dus het werken met sluitertijd, iso en diafragma. Tijdens deze reis beschikken we over een bus met privé chaffeur. Ook de overnachtingen zijn geregeld. Alleen de vliegtickts moet je nog zelf regelen. Maar daarna kan de voorpret beginnen. 

Uitzicht op IJsland

De fotoreis wordt georganiseerd via Dutch Photo Academy. Klik op onderstaande knop voor meer informatie, prijzen en datums.