Online 1 op 1 foto bespreking of nabewerking

Je eigen foto’s objectief beoordelen kan soms best lastig zijn. Soms heb je het idee dat een foto goed is, of juist niet, maar echt uitleggen kan moeilijk blijven. Op social media kom je vaak niet verder dan “mooi” en “prachtig”, maar daar leer je niet zo veel van. Een kritische blik op je foto’s kan je fotografie helpen naar een hoger niveau. Dit is onderdeel van het leerproces en helpt je zelf ook weer anders naar je foto’s te kijken. Het kan ook zijn dat je vragen hebt over een foto. Dan is een online 1 op 1 foto bespreking wat voor jou. Tijdens deze online sessie worden 5 – 10 foto’s besproken. Deze lever je 4 dagen voor de afspraak aan. Het tijdstip van de afspraak wordt in overleg bepaald. De online sessie zal gaan via Microsoft Teams. Uiteraard wordt er opbouwende feedback gegeven waar je zelf weer mee verder kunt.

Het is ook mogelijk om online hulp te krijgen bij het leren werken in Lightroom. Een sessie zal dan mogelijk niet voldoende zijn. Maar dit is af te stemmen op jouw niveau en wensen. Zo kunnen we ook in 1 sessie een aantal foto’s bewerken zodat je een idee krijgt van wat er mogelijk is met jouw foto’s.

Duur:  45 min

Praktische informatie online 1 op 1 foto bespreking of nabewerking

De afspraak wordt in overleg ingepland. De bespreking gaat in principe via Microsoft Teams, maar kan eventueel ook via een ander programma indien noodzakelijk. Benodigdheden zijn een computer met webcam en microfoon, maar een tablet of smartphone kan ook. Het nadeel van een smartphone is wel dat het beeld erg klein is om de foto’s goed te bekijken. Afhankelijk van hoe snel de foto’s besproken worden, worden er 5-10 foto’s besproken. Lever deze foto’s 4 dagen voor afgaand aan de afspraak aan in JPG formaat met 1200 px lange zijde.

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Straat + huisnummer (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Mobiel nummer (verplicht)

  Email (verplicht) (controleer de spambox)

  Tijdsduur(verplicht)

  Opmerkingen, geef hier aan wat de inhoud van de online sessie zal zijn (foto bespreking of bewerking)