Privé Workshop drone vliegen en fotografie

Je bent in het bezit van een drone of je bent van plan er een aan te schaffen. Maar dan, waar begin je? Het starten met vliegen kan best een uitdaging vormen en spannend zijn. Dan kan het fijn zijn om hier wat hulp bij te krijgen zodat je meer vertrouwen krijgt om er zelf mee aan de slag te gaan. Ook wil je natuurlijk gaan fotograferen met de drone, daarom heb je hem waarschijnlijk aan geschaft. Maar hoe werkt dat? Waar moet je op letten? Want het is toch anders fotograferen dan met een camera vanaf de grond.

Workshop drone vliegen en fotografie

Leer vliegen met de drone en leer hoe je het beste fotografeert met een drone tijdens de privé workshop drone vliegen en fotografie.

Benodigdhedendrone (bij voorkeur DJI)

Optioneel: extra accu is aan te raden (dit in verband met de beperkte accu duur van een drone)

Locatie: omgeving Goeree-Overflakkee/ Zeeland, in overleg

Duur: 3 uur

Programma privé workshop drone vliegen en fotografie

Tijdens deze privé workshop drone vliegen en fotografie nemen we eerst een stukje theorie door. Over de drone, de regelgeving en de weerselementen waar je rekening mee moet houden. Daarna gaan we aan de slag met de drone zelf. We gaan vliegen en beginnen voorzichtig. Dit bouwen we geleidelijk op. Daarnaast komt ook het stuk fotograferen aan bod en waar je rekening mee moet houden met de drone. De sensor van de drone is kleiner en dit heeft consequenties. Hier zijn gelukkig oplossingen voor. Je krijgt alle ruimte om je vragen te stellen. Jouw fotografie en ontwikkeling staat voorop.

Het is noodzakelijk om al in het bezit te zijn van een drone.

In overleg plannen we een geschikte datum voor deze workshop. Het is ook mogelijk deze workshop samen met iemand of een aantal anderen te boeken.

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Straat + huisnummer (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Mobiel nummer (verplicht)

  Email (verplicht) (Hotmail, Gmail, Live en Outlook adressen, controleer de spambox)

  Drone type (verplicht)

  Aantal personen(verplicht)

  Opmerkingen