Cursus Lightroom basis

Je hebt een aantal prachtige foto’s gemaakt en ze staan nog op de camera. Maar wat doe je er dan mee? Hoe hou je overzicht over al je foto’s? Hoe maak je de foto net wat mooier dan hij al is? Het programma Adobe Photoshop Lightroom Classic CC helpt je hierbij. Leer alles over het organiseren en bewerken van je foto’s tijdens de cursus Lightroom Classic CC, georganiseerd in Middelharnis.

 

Niveau: bekend met fotograferen in RAW formaat, goede basisvaardigheden op de computer

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 10

Benodigdheden: laptop met het programma Adobe Photoshop Lightroom Classic CC erop geïnstalleerd (Lightroom is te koop via deze link)

Locatie: Wijkcentrum, Doetinchemsestraat 27, 3241 AA, Middelharnis, Goeree Overflakkee

Printscreen Lightroom
Printscreen Lightroom Classic CC

 

 

Programma cursus Lightroom Classic CC

Een belangrijk onderdeel van Lightroom Classic CC is de module Ontwikkelen. Hierin bewerk je foto’s ten aanzien van belichting, contrast, kleur enzovoorts. Lightroom Classic CC heeft een ook module Bibliotheek. Dit is een ontzettende handige en efficiënte tool om je foto’s te organiseren en archiveren zodat je heel snel een bepaalde foto weer terug kan vinden. De cursus fotografie bestaat uit 1 dag. De cursus bestaat uit theorie, maar het we gaan het geleerde ook direct in de praktijk brengen op de eigen laptop. Tussendoor is er tijd voor koffie en thee. Natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen, ook na afloop via de mail.

Prijs: € 85,-

Inhoud

De onderwerpen die behandeld worden:

  • Workflow
  • Importeren en archiveren
  • Bibliotheek module
  • Ontwikkel module
  • Bewerkingen in kleur, belichting, contrast, ruis, kleine retoucheringen, etc.
  • Exporteren

 

Data

  • nieuwe data voor nieuwe cursussen volgen

Klik hier om je in te schrijven.