Kalender Goeree Overflakkee 2023

Een kalender mag niet ontbreken, handig voor op kantoor of natuurlijk gewoon voor thuis. Voor 2023 heb ik weer een kalender ontworpen. Een kalender met de mooie landschappen van Goeree-Overflakkee. Iedere maand staat een andere foto centraal. Bestel hier de nieuwe kalender van Goeree-Overflakkee voor 2023.

Dit is een muur maandkalender met een A3 formaat wanneer hangend aan de muur (opgevouwen A4 formaat), hierdoor komen de foto’s mooi tot zijn recht. Alle feestdagen staan erin benoemd.

De kalender kan opgehangen worden in het daarvoor bestemde gaatje boven in de foto. Hang alle bladzijden bij elkaar op zodat hij stevig hangt.

De kalender is te bestellen! De kalender wordt gratis bezorgd in Nederland en is leverbaar voor Sinterklaas en Kerst. Levering naar het buitenland is ook mogelijk. U ontvangt dan na bestelling een extra mail met de aanvullende verzendkosten. Kijk na bestelling in de email, daar vindt u de instructies voor betaling (controleer ook de spambox). De kalender wordt pas verzonden nadat de betaling ontvangen is.

  Voor- en achternaam (verplicht)

  Straat + huisnummer (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Email (verplicht) (Hotmail en Gmail gebruikers, controleer de spambox)

  Aantal

  Kalender Goeree-Overflakkee, per stuk: € 17,50

  Opmerkingen