Kalender Goeree Overflakkee 2024

Een kalender mag niet ontbreken, handig voor op kantoor of natuurlijk gewoon voor thuis. Voor 2024 heb ik weer een kalender ontworpen. Een kalender met de mooie landschappen van Goeree-Overflakkee. Iedere maand staat een andere foto centraal. Bestel hier de nieuwe kalender van Goeree-Overflakkee voor 2024.

Kalender Goeree Overflakkee 2024

Dit is een muur maandkalender met een A3 formaat wanneer hangend aan de muur (opgevouwen A4 formaat), hierdoor komen de foto’s mooi tot zijn recht. Alle feestdagen staan erin benoemd.

Kalender Goeree Overflakkee 2024 september

De kalender kan opgehangen worden in het daarvoor bestemde gaatje boven in de foto. Hang alle bladzijden bij elkaar op zodat hij stevig hangt.

De kalender is te bestellen! De kalender wordt gratis bezorgd in Nederland en is leverbaar voor Sinterklaas en Kerst. Levering naar het buitenland is ook mogelijk. U ontvangt dan na bestelling een extra mail met de aanvullende verzendkosten. Kijk na bestelling in de email, daar vindt u de instructies voor betaling (controleer ook de spambox). De levering gebeurd op een aantal vaste momenten. De kosten voor de kalender bedragen (inclusief verzending in Nederland) € 19,95.

De kalender is uitverkocht!