Fotoreis Noord Spanje

Noord Spanje is een prachtige regio. Compleet anders dan het beeld wat je normaal gesproken van Spanje hebt. Ruige rotskusten, bijzondere structuren op de stranden en groene bergen daar achter. Een perfecte regio dus voor fotografie met zoveel fotogenieke locaties. Ga jij mee op fotoreis naar Noord Spanje met Ellen van den Doel? 

Fotoreis Noord Spanje

Niveau: beginners en gevorderden met basiskennis van fotografie (diafragma, sluitertijd, iso).

Deelnemers: minimaal 4, maximaal 6

Benodigdheden: spiegelreflex of systeemcamera is het beste, maar andere camera’s zijn zeker ook mogelijk. Twijfel je? Stuur gerust een mail.

Locatie: Noord Spanje (start vanuit de luchthaven Bilbao) 

Duur:  1 week, 12 t/m 19 mei 2024

Fotoreis Noord Spanje

Wanneer?

De fotoreis naar Noord Spanje vindt plaats in mei. Dit is een overgangsperiode wat betreft weer. Dit betekent dat de kans op fotogeniek weer het grootst is. Het kan dus prachtig weer zijn maar ook wisselvallig. Dit in combinatie met de ruige en mooie kust is perfect. 

Fotoreis Noord Spanje

Wat kun je verwachten?

We gaan een week langs op pad langs de kust van Noord Spanje. We verblijven in verschillende accommodaties om zo zoveel mogelijk van de regio te kunnen zien. Dit in de regio tussen Bilbao en Asturië. We verplaatsen ons in een 9 persoons bus met privé chauffeur. Zo zijn we flexibel om de locaties aan te passen op de weersomstandigheden en de mooiste momenten proberen mee te pakken. Tijdens de reis krijg je natuurlijk begeleiding in het fotograferen. Deze locatie leent zich ook perfect voor het werken met lange sluitertijden en filters. Deze filters kun je gratis gebruiken indien je er niet zelf over beschikt. 

Fotoreis Noord Spanje

Wil je meer te weten komen over deze reis?

Deze reis wordt georganiseerd door Dutch Photo Academy. Kijk op de website voor meer informatie, datums en prijzen.